Mamma gästbloggar!

Det var längesedan jag skrev i den här bloggen. Många tror att det är jag som har fört Milles talan från prematuren, men så är inte fallet. Vi hade kass åtkomst till sjukhusets patientnätverk från vårt rum, eller från hela avdelningen. Reidar/pappa/hjälten bloggade på nätterna från lunchrummet på avd 108!
Han har skött all kontakt med omvärlden. Jag var hemma EN gång under de åtta veckor vi var på sjukan.

Reidar åkte hem med jämna mellanrum för att hämta post och kolla husets skick.
Han tog hand om alla räkningar och viktiga papper.
Han har skött all kontakt med försäkringskassan, kommunen m.fl.
Han gjorde allt som jag inte hade ork och lust till. Det var en hel del!

Jag kunde lugnt koncentrera mig på pump, amning och Mille.


Tack för att du tog hand om oss (och bloggen)!!
// Zandra o Mille.


...


Nära nu...

Jag har varit lite upptagen av att upptäcka världen utanför 109an nu ett tag, så det är därför jag inte haft tid och uppdatera. Vi ska se vad som hänt......Ja.....

Sen sist jag skrev har jag ju som sagt varit ute på promenad vareviga dag, snö och solsken i en härlig blandning, dessutom har jag gjort mig av med den förb..... sonden i näsan, numera äter man bara färskmjölk direkt ifrån förpakningen så att säga, vad har jag gjort mer då? snackat lite med Tjejjen i rummet bredvid, Hälsat på hemma hos Mommo och Moffa... det är sånt lyx man får unna sig när man käkar för egen maskin! :-)

Igår var morsan och farsan och hämtade min splitter nya Rolls Rojs, svart och fin med kromade ekrar.

Imorse kom Ella in (en Polsk läkare som är lite svår att förstå) och sa att jag ska få ÅKA HEM, imorgon ska de kolla min syn och sticka mig för några prover, lite övervakning på det, men på fredag ÅKER JAG HEM!!

Sova i egen säng och andas in Vikeluften, vad kan man mer önska sig? just nu!Gonatt för nu! nu syns vi snart!!


Ny milstolpe.

I helgen som gick så inträdde en ny tid i sjukhusvistelsen!

Det började med att jag tog på mig björndressen..För nu vankades det FALIGA saker..

Mamma och pappa stoppade mig i vagnen och...Gick ut genom den frostade dörren till avd 109, en dörr som jag endast passerat en gång tidigare och det var den 23 september och då åt andra hållet, altså innåt.

Men nu skulle jag få upptäcka världen utanför denna dörr.

Mor och far slogs om att få köra om kring med lilla mig i vagnen, men det kan man ju inte klandra dem för, vem skulle inte vilja köra omkring med en vagn med världens snyggaste kille i?

Nåja, de sköter sig riktigt bra måste jag säga, för efter lördagens tur så har vi varit ut och åkt en sväng varje dag, och idag var det till och med snö ute, päronen köpte pyjamas och småsockar till mig, allt för att jag inte ska frysa nu när jag inte har någon varm vattensäng längre.

Enligt min kompis Anita så ska jag bara lära mig att äta all mat själv, sen så är det raka spåret hemmåt!!??... Så nu ligger jag i hårdträning på det, käkar drygt hälften av mitt dagliga intag själv nu, så det är väl inte så länge kvar nu hoppas jag!

Imorgon är det invägning och uppmätning igen, och jag borde nog väga det dubbla mot när jag ploppade ut i slutet på september?

Snart dax att käka igen....vi hörs!


Idag é det flaggdag!

Ja idag hände det en massa saker, i morse när jag vaknade så hade navelstumpen lämnat mig, och vad innebär det? Jo dax att BADA!! Men först var det rond och sånt trams, men sen kom det en kompis och plockade bort matsonden ur näsan!Säg é man inte snygg utan allt vad slangar och mackapärer heter?

Sen var det dax för mitt livs första simtur, nåja i alla fall lite plaskande!Oh fy va´ roligt, inte ett dugg läskigt faktiskt, man kan tro att jag sover, men jag vilar bara ögonen lite!

Efter badet skulle man ju vara lite fotomodell för farsan, så då var det på med den senaste stassen och posera lite!Men ser ni, jag ser ju ut som en RIKTIG bäbis nuförtiden.... kanske lite för liten fortfarande men jag käkar som en häst nuförtiden! ;-)

Och varför ska vi flagga då? JO idag passerades 2Kg gränsen och då säger Annika att då är det Flaggdag, bara så ni vet...

Ses en annan dag......ZZZZzzzzz.....

Alla kompisar.

Hallojsan!

Idag fick äntligen pappa tummen ur... och fotade alla mina kompisar och min vattensäng, faktum är att jag ligger däri jag me, men det går ju inte se på den här taffliga bilden! :-PTack för alla fina gubbar och krummilurer, dessa sover jag med varje natt. Dessutom har jag en Barbaskön som inte fick vara med, för han é lite för stor för att jag ska kunna ha honom i sängen.

Idag kom två andra krummilurer på besök oxå.Farmor fastnade på bilden, men det gjorde inte farfar....

Imorgon ska de sticka mig och ta veckoproverna, så nu ska jag sova och ladda batterierna, en vacker dag SKA jag ge igen... ;-)

RSS 2.0