Fredag igen!

Tack för de fina komplimangerna! Till Johanna vill jag säga: -Fega inte! Klipp! Det är så skönt!


Igår kväll var vi på badhuset och plaskade. Linda och Fanny skulle dit och undrade om vi ville haka på. Självklart!
Jag och Reidar hade inte varit där sedan ombyggnationen. Jag gillade rutschkanorna! Bäst var den som var kolsvart inuti och lät som en spolande toalett. Det var alldeles lagom mycker folk. Vardagskvällar är nog rätt tid att vara där.
Som avslut på kvällen fick jag och Linda ett bevis på att tiderna förändras. En flicka tittade väldigt på oss i duschen. När vi kom ut i omklädningsrummet pekade hon på Fanny och frågade om vi var hennes mammor. Det lät som att det var helt naturligt för henne. Men när Linda förklarade att hon var mamman och att jag var Fannys kompis såg hon förvånad ut. Som att två mammor hade varit ok, men att lilla Fanny och jag skulle vara kompisar var lite märkligt. Helt underbart! Tänk om alla vuxna kunde tänka lite mer som barn.
Fördomar är utdöende.

Idag är jag ledig, som alltid på fredagar. Jag brukar ha något planerat. Det brukar bli en lunch på stan i ljuvligt sällskap och lite onödig shopping på det. Idag blir det lunch hemma i sällskap av dammtrasan, snabeldraken och tvättmaskinen. Det är säkert inte så jävligt här som jag tycker, men om jag inte städar idag, så blir det inte alls. Städa är inte kul punkt
Slutet på denna dag blir bättre. Det blir tjejkväll med bio och middag. Käraste Nette köpte biobiljetter till mig och Lilla Linda för att vi skulle gå och se Bröllopsfotografen. Vi älskade Smala Sussie med Pölsa, polisen och värmländskan. När samma filmskapare använder samma skådespelare måste det ju bli succé igen.Jag bjuder på en bild på Pölsa som fredagsmys.

Nu har jag latat mig tillräckligt. Nu ska jag rota fram bra musik och bjuda upp dammsugaren.


Ha en finfin fredag kära Ni!Jag lever!

Har jag slutat att blogga?
Nej, jag tror inte det. Jag har nog bara slut på ord. Det kanske inte händer så mycket intressant här.
Egentligen behöver det inte vara intressant för att skrivas i en blogg. Jag läser tillräckligt många bloggar med blahaj blahaj för att veta det. Folk (som jag) läser vilken skit som helst. Jag vill inte bjuda er på skit.

Men eftersom jag har lite dåligt samvete över den kassa uppdateringen, så tänker jag bjuda er på två bilder. Kanske ni förlåter mig då. Jag har klippt av mitt katastroflånga hår. Jag har länge älskat min långa trollfrisyr. Men så en dag fick jag nog. Min frisör undrade om jag verkligen menade allvar. Jag har aldrig varit så allvarlig.
Jag tänkte att jag skulle göra som de riktiga proffsbloggarna och bjuda på före- och efterbild. Det blev lite knepigt, för jag verkar inte vara någon linslus. Det är klent med bilder på mig. Men så hittade jag ett av mästerfotografen Nemis verk från sommarens bärplockning.
Ladies and gentlemen, let me present FÖRE!


och EFTER!I say klar förbättring!
Lilla Linda sa: -Vuxet!


Istället för att börja spotta ur mig en massa skitord så låter jag detta avsluta kvällen.

Tack alla ni som fortsätter att besöka min klent uppdaterade blogg!
Jag lovar inte att bättra mig.


Puss o Natt!RSS 2.0