Sovmorgon och busliv!

Mille bjöd på sovmorgon idag! Händer inte ofta. Han är nu på ett strålande humör och busar som den buse han är. Han fastnade i gardinen. Det hade i vanliga fall gjort honom arg och en smula förtvivlad.. Inte idag! Han skrattade och sa bollibollibollibollibolli!


Första snön!

Så kom den första snön, på första advent! Mille ÄLSKADE snön!
Han kröp runt och skrattade med ansiktet vänt mot snöfallet. Sen åkte Mille och pappan pulka utför jordkällaren. Succé!!

Ha en mysig första advent!

Kram!


And off we go!

Mot Sockenstugan och babyrytmik!


Stilla stund..

Ögonblicken då vår busunge sitter stilla är få. Han har inte tid för stilla.
Men just nu är han nyvaken och han ser Pingu på tv för första gången. Han brukar inte bry sig om tv'n. Jag passar på att snusa på hans lilla kalufs.

Kram till alla!


Mosa mosa...

Mille gör sitt yttersta för att mätta bordsytan med torkad aprikos. Jag måste eventuellt hämta terasstvätten när han är klar.


När katten är borta...

Pappan har åkt på jobbtripp till Umeå och lämnat busfröet ensam med busmamman! Han somnade ovaggad efter en hel dag med rackartyg och lek. Jag städade hemmet med kratta innan jag hittade fram till soffan.
Nu ska jag göra lillkråkan sällskap i sovrummet. Ska läsa en stund.. Kanske hinner med en hel sida innan jag somnar.

Just det! Milles tredje tand visar sig nu :)

Varm kram till er alla!!


Äckelpäckelmaskerad!

Igår var det inflyttningsfest hos fam Viggesjöö. Reidar var kvällens sötaste i klänning och långa ögonfransar. Resten av festdeltagarna var allt annat än söta. Förutom Isvén som var nunna. Det var sött!
Bjuder på några bilder.

Ha en strålande dag!


Tittut!

Tittut!


Snorig kompis sökes!

Helgens dagisbravader bjöd på snor. Har inte jag och kråkan varit tillräckligt förkylda? Nu har vi inte träffat kompisar på flera dagar och är så sällskapssjuka.
Imorgon är det dags för ettårskontroll på neomottagningen. Vi längtar alltid lite till de besöken. Kul att träffa tjejerna som jobbar på prematuren! Vi brukar alltid gå in på avdelningen och visa upp Mille, men det får vi hoppa över imorgon. Inga snorkråkor där!
Istället ska vi hälsa på Linda på Hobbyboden och inhandla det sista inför helgens rajraj. Efter denna helg är det lugnt ett tag... Hoppas jag.
Mille klagar inte på att mamma och pappa är på fest. Han blir bortskämd hos mommo och moffa. Känns halvtokigt att lämna bort vårt hjärta tre helger i rad, men med samma barnvakt under alla helgerna blir det bra. Mille verkar inte känna av flängandet.
Han mår bara gott!

Kram till er alla!


RSS 2.0