Plastic Fantastic!

Här sitter jag och kaffekoppen. Ledig idag. Har varit vaken sedan halv 7. Otålig som ett barn på julafton. Jag kan inte sova när det är såhär spännande. Hela ryggen är inplastad. Känner mig som den överblivna julskinkan. Det är svettigt och småäckligt. Jag väntar bara på att Reidar ska vakna. Behöver hans hjälp för att avtäcka konstverket och tvätta bort all helosan.

Jag lovar att visa en bild sen.

Välkommen in i julmusten!

Ikväll är jag alldeles ensam. Lovely!
Reidar är på julfest, och jag pysslar. Det mesta i julklappsväg är inhandlat, men inget är inslaget. Ni som känner mig väl vet att det börjar bli jävligt bråttom om jag ska hinna innan tomten kommer. Att slå in en klapp tar ibland en hel kväll. Det ska göras med kärlek, lack, vackra snören och band. Nu är det fler julklappar än dagar kvar. Knivigt, men om jag inte hinner så får jag väl skippa att slå in de julklappar jag har köpt till mig själv idag. Höhö.

Nu börjar Idol-finalen.
Jag har inga åsikter om vem som borde vinna. Bryr mig inte mycket alls faktiskt.
En enda gång under alla säsongerna har det hänt att jag har slängt iväg en röst. Det gjorde jag enbart för att jag inte ville se Darin och hans tandställning mer. Det hjälpte inte.
Ikväll ska jag lyssna med ett halvt öra och koncentrera mig på att trassla in mig i presentsnören.

Nu har min romantiska brasa slocknat och glöggen har kallnat. Skit.

Förutom att jag ligger lite efter med julklapparna så känns det som att jag har bra koll på julen.
Jag har bakat lussebullar och gjort några omgångar julgodis. Gräddfudge, lakritskola och cognacstryffel. Präktigt.
En liten julskinka ligger i köket och väntar på att bli griljerad. Skulle egentligen vänta med skinkan någon vecka till men kunde inte motstå. Karaktär? Som belöning för min dåliga karaktär blir det skinkstut med massor av senap till frukost imorgon. Jag kan inte tänka mig att Reidar och hans eventuella bakfylla har något emot det.


Måste sätta fart på brasan och värma på glöggen nu.


Tack för att ni läser trots att jag bara skriver nonsens.RSS 2.0