Fullt upp!

Jag blir så imponerad när jag kollar statistiken på den här bloggen. Ni besöker mig så troget här. Vad får ni tillbaka för det besväret? Oftast inget. Jag är snål. Snål och upptagen. Snorkigt va? Snorkfröken =) Men idag är det fredag och jag känner mig generös!

Sedan jag bloggade sist har jag tagit beslutet att bli stark.
Mitt jobb kräver mer styrka än jag trodde. Att stå och jobba hela dagarna är inget problem, men tunga lyft har väl aldrig varit min grej. Jag tänkte först ge Friskis & Svettis en chans eftersom det är närmast hemmet. Jag följde med Reidar dit en gång. Det var dötrist. Trist musik och konstiga maskiner. Funkar säkert bra att träna där för de som lyfter, pressar och stönar med skivstång och hantlar. Jag kände mig bara vilsen. 
En dag efter jobbet följde jag med min käraste Sussin till Step In på Badhuset. Yeii! Jag trivdes direkt!
Igår var jag där för tredje gången och har nu bundit mig vid maskinerna för ett år framåt. Det känns jättebra.
Jag gillar att ha tillgång till både gym och bad. Att springa uppför trapporna till rutchbanorna är ju också träning.

Idag ska jag städa. Det ser ut som fan här. Dammigt och jävligt. Jag sitter här och dricker te i väntan på tvättmaskinen. Inte ens dammtrasorna var ju rena. Plocka, damma och dammsuga. Det är kul... när det är klart.
Sedan ska jag åka till Moa på Man's Ruin och boka en tid. Efter tre fega tatueringar har jag fått nog. Nu blir det stort och i färg!

Jag har tänkt tanken att åka till gymet idag också. Om jag hinner så gör jag det.

Nu stannade tvättmaskinen!

Ha en finfin helg alla kära!

<3


RSS 2.0