Höstrusk!

Imorgon kommer lillasyster Nette hem till Östersund! Hon stannar tyvärr inte många dagar, men det gäller att vara glad åt de stunder vi får. Jag saknar henne.
Jag är lite sugen på att ta en liten hösttripp ner till Karlstad under hösten. Bara en långhelg. Vi får se vad schemat säger. Egentligen borde jag åka på en betydligt längre tur. Det pissiga sommarvädret har inte varit till min fördel. Andra gnäller över att vara blek.. Jag är blek med inslag av ödla. Jag behöver sol och saltvatten. Om någon råkar ha en flygbiljett och en semestervecka till övers, så JA TACK! Eller. Gärna två biljetter. Jag vill gärna ha med Reidar. Trist utan honom.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska äta lite glass. Min hals påstår att den gör ont, men jag vill inte lyssna. Jag ignorerar den totalt och försöker dränka den i honungsvatten. Jag tänker inte bli sjuk. Glass funkar väl också? När jag var en liten fis brukade pappa mata mig med glass när jag var sjuk. Kanske gör det samma verkan i förebyggande syfte. Men nu kan jag äta själv.

Det sista jag ska säga är att nu är det mörkt. På morgonen alltså. När jag åker till jobbet är det fortfarande så mörkt att jag måste ha helljuset på. Jag gillar höstmörkret, men det är fan så svårt att komma ur sängen. Kallt är det också. Halsduk på! Check!

Nu, mera honung och en bytta glass!

Puss o Gonatt!!

Long time no see!

Jag älskar mina lediga fredagar!
När Reidar åker till jobbet tänder jag lampan och ligger kvar och läser en stund. Sedan hoppar jag i myskläder och går ner. Kryddigt starkt te och Nyhetsmorgon! Jag mår så gott här i soffan bland alla kuddarna. Jag ska måla naglarna också. Det är viktigt! På jobbet får vi ju inte ha sådant tjafs, så ledighet firas med färgglada naglar och stora örhängen.
Denna lediga helg blir lång. Jag har tagit ledigt på söndag. Okynnigt, visst, men det finns superhjältar till vikarier som behöver tjäna en extra slant, så jag låtsas att jag gör dem en tjänst som är ledig. På lördag är det tjejkväll hos fina Malin och jag känner inte för att åka hem och lägga mig tidigt när alla vänner ska träffas. Därav okynnet. Mat, vin, tjatter, skratt och singstar är vad alla kvinnor behöver ibland. Jag blir som ny av en sådan kväll! Jag längtar!

Idag ska jag inte göra mycket. En liten dejt med Linda och sockertopparna blir det. Det är mycket roligare att åka och handla tillsammans. Kanske roligast för henne som har två busungar att hålla reda på.
Ikväll blir det bara mys och lugn. Kanske lite romantik.

Nu har nagellacket torkat. Tvätten ska hängas upp och sedan ska jag klä på mig.. Jag har legat här och skräpat i två timmar nu. Nyhetsmorgon är slut.

Nu börjar dagen!  

<3

Till Ludwig!

Moster köper självklart jultidningar!!
Ni är världens gulligaste som plockar blåbär!!RSS 2.0