Long time no see!

Jag älskar mina lediga fredagar!
När Reidar åker till jobbet tänder jag lampan och ligger kvar och läser en stund. Sedan hoppar jag i myskläder och går ner. Kryddigt starkt te och Nyhetsmorgon! Jag mår så gott här i soffan bland alla kuddarna. Jag ska måla naglarna också. Det är viktigt! På jobbet får vi ju inte ha sådant tjafs, så ledighet firas med färgglada naglar och stora örhängen.
Denna lediga helg blir lång. Jag har tagit ledigt på söndag. Okynnigt, visst, men det finns superhjältar till vikarier som behöver tjäna en extra slant, så jag låtsas att jag gör dem en tjänst som är ledig. På lördag är det tjejkväll hos fina Malin och jag känner inte för att åka hem och lägga mig tidigt när alla vänner ska träffas. Därav okynnet. Mat, vin, tjatter, skratt och singstar är vad alla kvinnor behöver ibland. Jag blir som ny av en sådan kväll! Jag längtar!

Idag ska jag inte göra mycket. En liten dejt med Linda och sockertopparna blir det. Det är mycket roligare att åka och handla tillsammans. Kanske roligast för henne som har två busungar att hålla reda på.
Ikväll blir det bara mys och lugn. Kanske lite romantik.

Nu har nagellacket torkat. Tvätten ska hängas upp och sedan ska jag klä på mig.. Jag har legat här och skräpat i två timmar nu. Nyhetsmorgon är slut.

Nu börjar dagen!  

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0